Dé Vw Up Telefoonhouder!

Dé meest gezochte Vw Up Telefoonhouder. Heb jij ook het probleem dat je in je “Volkswagen Up!” of in je “Škoda Citigo” of je “Seat Mii”, nergens je telefoon kunt bevestigen? Zo ja, Dan wil je zeker deze video bekijken, want ik laat je de meest ideale Vw Up Telefoonhouder zien die ik heb kunnen vinden om je telefoon op een handige manier en zichtbaar op je dashboard te plaatsen en zodat je ‘m ook nog 360 graden kunt draaien.

vw-up-telefoonhouder-volkswagen-up
Volkswagen Up Telefoonhouder

Zoals je misschien al weet komen de Volkswagen Up modellen uit 2012-2016  met een zogenaamde navigatiehouder. Dat is dit ding (zie onderstaande afbeelding). En dit is best een prijzig ding wat een paar honderd euro kost. En daarop kun je dus het navigatie scherm van Garmin op plaatsen. Heel mooi ding, maar het probleem bij mij was dat ik liever me eigen telefoon gebruik en mijn eigen apps zoals Google Maps of Kaarten van de iPhone en op de achtergrond eventueel Spotify.

vw-up-telefoonhouder- Volkswagen-Up
vw up telefoonhouder navigatie-arm

Maar als je je eigen telefoon wil gebruiken dan moet je ‘m natuurlijk wel ergens kwijt kunnen. En het probleem is je kunt je telefoon nergens aan bevestigen in de Volkswagen Up. Want je hebt bijvoorbeeld helemaal geen windrooster waar je een telefoonhouder in kunt schuiven.

Dan heb je ook telefoonhouders met zo’n zuignap die je aan je vooruit kunt bevestigen, maar als je het net als ik ook onhandig vindt als je met je lichaam helemaal naar voren moet en je in allerlei moeilijke bochten moet wringen elke keer als je je telefoon erop en eraf wil halen, dan is dat ook geen handige optie. Vooral als je iets op je telefoon wil doen, zoals een ander adres intypen of iets dergelijks. Dan is dat gewoon niet handig.

Ik had toen ook een tijdje een telefoonhouder met zuignap op dit glimmende plastic gedeelte van m’n dashboard, dan is ook een optie, alleen na verloop van tijd vallen ze dus er weer van af en als dat tijdens het rijden gebeurt dan is dat niet handig.

Ik heb zelfs dit gekke ding gekocht, wat totaal je zicht blokkeert, daar kwam ik pas achter toen ik ‘m in huis had. Ik heb hem toen aan mijn zonnescherm vastgemaakt, maar dat was ook geen succes omdat ik te ver naar rechts moest kijken, terwijl ik m’n ogen ook enigszins op de weg wil houden. Dus tja, dat werkte ook niet lekker voor mij.

Ik was dus op zoek naar een betere en handige oplossing. Een telefoonhouder voor mijn Volkswagen Up! waarbij mijn telefoon goed in zicht is, makkelijk te bedienen is, makkelijk te bevestigen is, en ook nog eens 360 graden draaibaar is.

En na een lange speurtocht kwam ik eindelijk deze telefoonhouder tegen die aan al mijn eisen voldeed.

Je klikt ‘m heel eenvoudig op je navigatie houder die als het goed is al in je “Volkswagen Up!” zit. Of je “Škoda Citigo” of je “Seat Mii” natuurlijk. Je klemt je telefoon erin en rijden maar! Super handig. Trouwens de link waar ik ‘m vandaan heb zal onderaan de video plaatsen. En je kunt telefoon in alle standen draaien. Dus heb je liever je telefoon horizontaal – in landschap modus, dan kan dat. Heb je ‘m liever verticaal in portret modus, dan kan dat ook.

Je hoeft niet moeilijk te doen en voorover te bukken zoals bij die telefoonhouders die je aan je vooruit moet plakken. Je kunt gewoon lekker normaal blijven zitten en je plaats ‘m heel gemakkelijk en aan je navigatie-houder. En trouwens, als je geen navigatie houder hebt, dan kun je die er ook los bijkopen. En dat scheelt je al heel veel geld vergeleken met de originele, want zoals je ziet is originele iets van 100 euro, ik heb ze ook voor 150 euro voorbij zien komen en zelfs meer. Dus ja dat is aardig wat geld.

Deze telefoonhouder had ik al voor 35 euro en als je ook een navigatie houder nodig hebt kun je die voor een paar tientjes erbij krijgen. Voor mij was dat niet nodig, want ik had ‘m al, dus ik had alleen de telefoonhouder nodig. En zoals je ziet werkt het ideaal.  Een kennis van mij die ook een Volkswagen Up! heeft, heeft de telefoonhouder met de navigatie-houder genomen en zegt dat tie niet meer zonder kan.

Hier zie je de telefoonhouder voor de Volkswagen Up! Wat beter in beeld. En hij past dus ook in de “Škoda Citigo” en “Seat Mii”. Want die 3 auto’s zijn bijna identiek. En de telefoonhouder voelt gewoon gedegen aan. Je drukt hierachter de hendels samen waardoor de klem opent en dan plaats je je telefoon erin. Het gewoon spreekt voor zich.

Hij heeft van die rubbertjes aan de binnenkant van de klemmetjes waardoor je telefoon ook niet wegglijdt. En het is ook een stevige klem, ik heb bijvoorbeeld een iPhone 11 Pro Max, wat relatief een wat zwaardere telefoon is en ook een grote telefoon is. En dat houd tie dus met gemak. En zoals ik eerder zei hij is 360 graden draaibaar.

Wat je niet kunt doen met bijvoorbeeld de telefoonhouder dit zit in de facelift modellen van de Volkswagen Up! of de “Škoda Citigo” of de  “Seat Mii” die vanaf 2017 verschenen. Kortom dit geeft het rijden met de Vw Up! Een stuk meer plezier. En het is voor mij een  ideale oplossing om met je eigen telefoon in je auto te rijden. Ik hoop dat je wat aan deze video hebt gehad. Like als je deze video waardevol vindt tot een volgende keer.